Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Connect / branded content

Wat is dit?
Connect is het branded contentplatform van IEX Media, waar we beleggingsprofessionals en beleggers met elkaar in contact brengen. Connect-content wordt u aangeboden door onze partners. Sluit
Connect label

TA: Offensieve koopkans in BESI

TA: Offensieve koopkans in BESI

Voor het aandeel BESI is al geruime tijd een dalende trend valide, dus voor trendvolgende beleggers is er geen eer te behalen in dit fonds.

Maar binnen de negatieve trend doet zich nu een spannend steunscenario voor, hetgeen voor offensieve koopjesjagers wel kansen biedt. Ik zal een en ander nader toelichten aan de hand van de BESI dagkaart.

Dubbele bodem

Ik hoef denk ik niet meer uit te leggen waarom er sprake is van een dalende trend. Trouwe volgers van mijn Dashboard Methodiek zien dit onmiddellijk.

Maar de downtrend kan verzwakken nu er wordt geprobeerd om op 19,95 euro voor de tweede maal een bodem te plaatsen. En u weet, een dubbele bodem in een downtrend kan de opmaat zijn voor een rebound ofwel herstelbeweging naar de tussenliggende top, in dit geval op 22,90.

Mochten de bulls dan nog voldoende kracht hebben, dan is een rally naar 26+ haalbaar, gelijk aan de gemiddelde lijn. Dit alles speelt zich nog steeds af binnen negatief vaarwater.

Kopen op steun

Nogmaals, voor trendbeleggers is er geen koopkans, maar voor offensieve koopjesjager, ofwel swingtraders, is er thans een prima gelegenheid om op steun aankopen te doen.

De candles kleuren wit op de steungrens van 19,95 euro, die tevens dienst doet als stoplijn. Aantrekken naar 22,90 behelst dan een uitstekende Risk Reward ratio, altijd een belangrijke factor bij offensieve trading kansen. Kortom, een spannende koopkans tussen de 19,95 steun en de 22,90 weerstand.

BNP Paribas Boosters en Turbo's BESI:

Meer Beleggingsideeën van BNP Paribas Markets


Nico Bakker is directeur en eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas S.A.. De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel of te bespreken met uw beleggingsadviseur.

De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De standpunten en vooruitzichten van Bakker geven zijn technische mening weer over het betreffende item in zijn hoedanigheid als technisch analist en consultant. Zijn beloning staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in deze publicatie.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links