Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Connect / branded content

Wat is dit?
Connect is het branded contentplatform van IEX Media, waar we beleggingsprofessionals en beleggers met elkaar in contact brengen. Connect-content wordt u aangeboden door onze partners. Sluit
Connect label

TA: PostNL in de rebound

TA: PostNL in de rebound

Het aandeel PostNL stond de afgelopen weken onder druk. De beren hebben flink huisgehouden, er zijn lange zwarte candles gevormd, maar het ziet er naar uit dat een significante herstelbeweging aanstaande is. Ik zal de weekgrafiek voor u duiden en aangeven tot hoe ver de rebound kan reiken.

Tijd voor herstel

De turbulentie op het speelveld van PostNL is hoog. Geregeld worden significante up- en downswings op de chart achtergelaten, hetgeen interessant is voor swingtraders. Vanaf de top op 4,66 hebben de beren zich flink geroerd en werd de koers in rap tempo teruggedrukt tot de spike-bodem op 3,20.

Voor de kopende partijen was dit het moment om zich te revancheren en weer witte candles te produceren. De RSI is teruggekeerd uit OS-gebied en ook springt de swingteller deze week met een ferme witte candle op +1. Een reboundbeweging richting de 3,80/4,10 Fibo zone is aannemelijk omde overspannenheid onder in het veld weg te poetsen.

Let wel, het betreft een reactie op de recente berentikken, de trend wordt vooralsnog niet gekeerd. Aan de onderkant ligt op 3,30 de bodysteun in het veld. Zolang de koers boven dit niveau noteert, is het geschetste reboundscenario valide.

Offensieve koopkans

De bulls likken hun wonden en maken zich op voor een herstelbeweging. Reboundspelers en koopjesjagers kunnen overwegen om de verwachte reboundbeweging richting de 3,80/4,10 Fibo zone mee te spelen. Als in dit gebied vervolgens wordt getopt, dan is het raadzaam om de posities te verzilveren. Strak navigeren is het devies, succes!

Klik op de grafiek voor een grote versie

raex

Meer Beleggingsideeën van BNP Paribas Markets

 


Nico Bakker is directeur en eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas S.A.. De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel of te bespreken met uw beleggingsadviseur.

De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De standpunten en vooruitzichten van Bakker geven zijn technische mening weer over het betreffende item in zijn hoedanigheid als technisch analist en consultant. Zijn beloning staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in deze publicatie.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links