Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Connect / branded content

Wat is dit?
Connect is het branded contentplatform van IEX Media, waar we beleggingsprofessionals en beleggers met elkaar in contact brengen. Connect-content wordt u aangeboden door onze partners. Sluit
Connect label

Beleggingsidee: Tesla

Beleggingsidee: Tesla

Tactisch: long Actueel: $441,61 Koersdoel: $550 - 600 Stoploss: $397,79

klik om te vergroten

Toelichting grafiek

Het automobielbedrijf Tesla Inc. (TSLA) sloot op 17 november jongstleden ruim 8% hoger dankzij een aangekondigde opname in de Amerikaanse S&P 500 index per 21 december aanstaande.

De beurs-statistieken voor de laatste twee handelsmaanden in Wall Street zijn gunstig en het aangekondigde debuut heeft geleid tot een opwaartse koersuitbraak uit een symmetrische driehoek vergezeld door een ‘break away gap’ tussen $412,45 en $433,01.

De symmetrische driehoek is in theorie een trend-continuatiepatroon. De uitbraakpoging oogt daarom als startsein voor een nieuwe rallyfase met als koersdoelzone $550 – 600 in de komende weken. In dit scenario past geen daling meer onder $400. Het koerspotentieel bedraagt vanaf $441 ca. $110 tot $160 tegenover een koersrisico van ca. $40.

TSLA Turbo Long 397,79

Met een turbo long instrument kan worden geprofiteerd van het toegelichte stijgingsscenario.

Denk hierbij o.a. aan Tesla Turbo Long 397,79. Klik op ISIN DE000VQ1BG64 voor de kenmerken van dit hefboominstrument en/of overige informatie van de aanbieder.

Deze researchpublicatie is opgesteld en uitgebracht door Loef Technische Analyse (hierna: LTA) in opdracht van IEX Media B.V. in samenwerking met Bank Vontobel Europe AG, waarvoor LTA een vergoeding ontvangt. Edward R. Loef is bestuurder van LTA en opsteller van onafhankelijke technische analyse publicaties. Edward Loef en/of LTA kan op elk willekeurig moment direct of indirect posities in deze publicatie genoemde beleggingswaarden of –instrumenten hebben.

LTA levert onafhankelijke beleggingsresearch gebaseerd op methodieken die bekend staan als technische analyse. LTA of een aan haar gelieerde onderneming of persoon kan op elk willekeurig moment (in)direct een long of shortpositie hebben in de in deze publicatie genoemde financiële markten of instrumenten. De in deze publicatie vermelde gegevens zijn ontleend aan door LTA betrouwbaar geachte bronnen en publiekelijk bekende informatie. Voor de juistheid en volledigheid van de genoemde feiten, gegevens, meningen, verwachtingen en uitkomsten daarvan kan LTA niet instaan. LTA geeft geen garantie of verklaring omtrent genoemde juistheid en volledigheid, noch uitdrukkelijk noch stilzwijgend. LTA aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die het gevolg is van de onjuistheid en/of onvolledigheid van bedoelde informatie.

Dit rapport dient niet te worden opgevat als een aanbod om effecten of andere waardepapieren te kopen of te verkopen, noch als een uitnodiging of aansporing tot het doen van enige investering. De informatie in dit rapport is generiek van aard en houdt geen rekening met de specifieke (beleggings-)doelstellingen, de persoonlijke financiële situatie en persoonlijke behoeftes van de ontvanger. De ontvanger mag de informatie uit dit rapport dan ook niet aanmerken als een (persoonlijk) advies.

De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Opinies, feiten en meningen in dit rapport kunnen zonder nadere aankondiging worden gewijzigd. De verspreiding van dit rapport in andere jurisdicties dan in Nederland is mogelijk aan restricties onderhevig en de ontvanger van dit rapport dient zichzelf te informeren over eventuele restricties.

LTA aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de acties van derde partijen. Het intellectueel eigendom (inclusief het auteursrecht) van deze publicatie berust bij LTA. De ontvanger van dit rapport is gebonden aan de restricties zoals hierin vermeld staan.

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare