Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Opties

  1. Premium

    Optietip 9: AkzoNobel weer naar €100

    De optietip van deze week is een call-constructie op het aandeel AkzoNobel, dat nog meer dan 30% onder de all-time high staat.

    Het aandeel AkzoNobel is sinds eind oktober opgelopen van iets meer dan €61 naar ongeveer €72 woensdagochtend. Dat is een behoorlijke stijging, maar er zijn veel aandelen die een vergelijkbare sprong hebben gemaakt sinds eind oktober. Sommigen daarvan staan op de hoogste koers ooit (bijvoorbeeld Besi). AkzoNobel staat daarentegen nog altijd meer dan 30% onder de hoogste slotkoers ooit (€107,80), uit 2021.

  2. Premium

    Optietip 8: DAX van record naar record

    De optietip van deze week is een call-constructie op de DAX, ondanks dat deze momenteel op de hoogste stand ooit is aanbeland.

  3. Premium

    Optietip 7: Heineken in 2024 weer boven €100

    De optietip van deze week is een call-constructie waarmee - voor een niet al te groot bedrag - ingespeeld wordt op een koersstijging van Heineken tot boven €100.

  4. Premium

    Optietip 6: meeliften met Amerikaanse tech

    Met de optietip van deze week wordt ingespeeld op een stijging van de Amerikaanse technologie-index Nasdaq 100.

  5. Premium

    Optietip 5: Just Eat Takeoff

    Just Eat Takeaway heeft een jarenlange duikvlucht achter de rug. De bodem zou wel eens gepasseerd kunnen zijn, en het komende herstel sterk. Met deze optietip kan worden geprofiteerd van zo'n forse stijging.

    Er is al een aantal fors gedaalde Nederlandse aandelen langsgekomen bij de optietips. Maar er zijn er nog meer.

  6. Premium

    Optietip 4: Koersherstel voor NN na klap woekerpolis

    Het aandeel NN Group heeft een behoorlijke klap gekregen. Vervelend voor aandeelhouders, maar ook een kans om met een niet al te kostbare optiepositie in te zetten op een mogelijk koersherstel.

    Het aandeel NN heeft een bijzonder slecht jaar. In november 2022 stond er nog een koers van meer dan €52. Na een ongunstige uitspraak over de woekerpolissen daalde het aandeel tot onder €30. Inmiddels is er een spoortje van een herstel te herkennen, met een koers van ongeveer €31.

  7. Premium

    Optietip 3: gebruik koersdaling Volkswagen

    De optietip van deze week is een call-constructie op het aandeel Volkswagen. Dat aandeel is vorige week onder de €100 gedoken: in het verleden vaak een punt waarop het aandeel de weg omhoog weer vond.

  8. Premium

    Optietip 2: koersherstel voor Aalberts

    De tweede optietip is een call-constructie op het bijna gehalveerde aandeel Aalberts. Deze positie profiteert van een sterk herstel van Aalberts.

  9. Premium

    Optietip: de AEX naar meer dan 900 punten in 2024

    De eerste wekelijkse optietip is een call butterfly op de AEX. De investering is op dit moment niet groot, maar als de AEX een forse stijging doormaakt, kan de waarde substantieel hoger worden.

  10. Premium

    Nieuw: wekelijkse optietip voor actieve beleggers

    Op woensdag 18 oktober zal een nieuwe reeks met optietips starten. Die wekelijkse optietips zijn onderdeel van een overkoepelende strategie - een die Hoofd Beleggersdesk Hildo Laman al jaren gebruikt, met succes.

  11. Premium

    Winst bij stijgen én dalen

    Aan koersbewegingen is goed te verdienen, ook als je geen idee hebt waar het heen gaat. De straddle is een optiestrategie waarmee je profiteert van uitschieters naar boven én naar beneden.

  12. Premium

    Iron Condor met opties Unilever

    De Iron Condor is een optiestrategie waarmee je kunt inzetten op kleine koersveranderingen. We passen hem toe op een degelijk, maar wat saai aandeel: Unilever.

  13. Premium

    Nog meer verdienen aan Besi

    Met een short strangle wordt vooral extra rendement gemaakt als de onderliggende waarde rond een bepaalde koers blijft hangen.

  14. Premium

    Opties: rendementsverhoger bij AkzoNobel

    Het aandeel AkzoNobel is doorgaans weinig spectaculair, maar het dividend is met 3% aantrekkelijk en met behulp van opties is het rendement wat te verhogen.

  15. Premium

    Opties: een driepoot Ahold Delhaize voor meer rendement

    Het defensieve Ahold Delhaize is een hoeksteen in menig aandelenportefeuille. Het dividendrendement is met 4% aantrekkelijk, maar het is ook een wat saaie belegging. Met behulp van opties is het rendement te verhogen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links